Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling.

Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag
Du kommer arbeta med barn/ungdomar med funktionshinder. Barnen/ungdomarna har korttidstillsyn och korttidsvistelse utanför det egna hemmet. De behöver stöd, social träning och vägledning till att upptäcka egna förmågor. Ditt uppdrag är att ge barnen/ungdomarna en stimulerande vistelse och även stötta dem att skaffa sig erfarenhet i det sociala livet. Arbetet består även av att ha en nära kontakt med barnens/ungdomarnas närstående.

För att lyckas i rollen behöver du
kunna möta barnen/ungdomarna på den nivå de befinner sig och att stötta dem i att utvecklas efter sin egen förmåga. Du behöver omvårdnadsutbildning eller barn- och fritidsutbildning från gymnasiet alternativt annan utbildning och kompetens inom funktionshinderområdet. Vi behöver dig som är ansvarsfull och trygg med god samarbetsförmåga. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Vi ser gärna manliga sökande

Vem är du?
Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara kommun till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.

Du har tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga samt ett genuint intresse för människor. Arbetet med funktionsnedsatta människor kan kräva både engagemang och tålamod. Du har förmåga att hantera snabbt uppkomma situationer samt förmåga att arbeta självständigt.  

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Rekryteringsprocessen påbörjas omgående och pågår löpande under hela ansökningstiden.

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/160
Kontakt
  • Pernilla Gustafsson, Enhetschef, 0511-32666
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0511-32475
Publicerat 2017-10-12
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Return to job vacancies